Despre noi

Servicii de proiectare

Proiectarea este o actiune cheie in procesul de constructie a oricarei cladiri, fie ea structura de rezistenta, constructie din beton armat, constructie obisnuite. In etapa de proiectare se face un "preview" a viitorului edificiu, astfel incat pot fi prevenite, din timp, eventuale probleme ce tin de amplasamente sau contructie, cu scopul de a asigura un stabiliment sigur si cu o maxima securitate a explotarii.

Servicii de expertizare tehnica

Expertizarea tehnica este un procedeu necesar, mai ales in cazul cladirilor mai vechi, pentru care este posibil sa fie nevoie de unele "updatari" la actualitate, dar si de unele reparatii, fie la structura de rezistanta, fie la constructia propru-zisa. O experitzare tehnica temeinic facuta poate fi de maxima importanta si poate contribui chiar la salvarea de vieti omenesti, in cazul cladirilor foarte degradate, care trebuie neaparat reabilitate.

Asistenta tehnica

Asistenta tehnica la constructie este foarte importanta, avand in vedere ca trebuie sa existe un permanent consens intre ceea ce s-a prevazut prin proiectul realizat la inceput si ceea ce se efectueaza efectiv la fata locului. Ca urmare, in cazul oricarei constructii, este nevoie de un supervizor, care sa aiba grija de respectarea legislatiei si a normelor in vigoare referitoare la constructii (de regula, diriginte de santier).


Suntem RVB CONSTRUCTII

O companie ce-si doreste sa se impuna pe piata de profil din Romania, in primul rand, printr-o calitate superioara a serviciilor pe care le ofera. Avand in vedere ca, in ultima vreme, domeniul constructiilor nu mai prezinta garantiile de calitate pe care ar trebuie sa le ofere, noi ne dorim sa facem ceva pentru ca trendul descendent sa fie inversat. Suntem specialisti in domeniu, buni profesionisti si suntem siguri ca putem furniza servicii dintre cele mai competente. Ne doirm ca fiecare dintre clientii nostri sa obtina din colaborarea cu noi servicii de cea mai buna calitate, care sa garanteze o constructie solida, sigura si durabila.

Intrati in legatura cu noi, pentru servicii profesionala de proiectare, expertizare si asistenta tehnica in constructii.